Mercedes-Benz neemt een exclusieve S-Klasse Coupé mee naar de autoshow van Detroit. De Night Edition is vanaf begin 2017 verkrijgbaar in Nederland.

De Mercedes-Benz S-Klasse Coupé Night Edition is een exclusief aangeklede uitvoering van de topcoupé van het merk met de ster. In het interieur vind je niets dan leder, nappaleder of AMG-nappaleder - op de zetels en het sportstuur. Standaard wordt dit in zwart geleverd maar andere kleurcombinaties zijn eveneens mogelijk. Zwart populierenhouten afwerkingsdetails worden eveneens aan de cabine toegevoegd.

Kijken we naar de buitenzijde dan vallen de 20 inch meerspaaks, lichtmetalen wielen in zwart op. Ook heeft de Night Edition een grille, spiegelkappen en andere accenten in hoogglans zwart. De drempel wordt bij het openen van het portier verlicht met Mercedes-belettering. Subtiele Night Edition-badges vertellen dat het om een bijzondere S-Klasse gaat. 

In de tweede week van januari debuteert de S-Klasse Coupé Night Edition op de autoshow van Detroit. Dan openen ook de orderboeken. De editie wordt afgeleverd vanaf april. De Night Edition is te bestellen als S 400 4Matic Coupé, S 500 Coupé en S 500 4Matic Coupé. Prijzen volgen nog.