Autonieuws Mercedes-Benz

 1. Mercedes-AMG laat supercar Project One aan klanten zien

  Autonieuws 25 april 2017

  Mercedes-AMG heeft tijdens een besloten bijeenkomst in Genève zijn nieuwe supercar aan klanten laten zien. Niet alle informatie is achter de gesloten deuren gebleven…

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz amg hybride
 2. Mercedes-Benz S-Klasse op bijna alle onderdelen verbeterd

  Autonieuws 19 april 2017

  De ontwikkelingen gaan snel aan de top. Daarom heeft Mercedes-Benz de S-Klasse op heel veel punten verbeterd, zodat het merk voorop kan blijven lopen met zijn vlaggenschip.

  Lees meer
 3. (Inline Artikel)

  Fiat Tipo Stationwagon vanaf € 20.995,-

  Met 1.650 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse

  Elegant, eigentijds en comfortabel. Met alle ruimte die je in je leven voor jezelf en je gezin nodig hebt. Nu voordelig bij Mobility Group Haaker verkrijgbaar.

  Ontdek de Tipo
 4. De Mercedes-Benz Concept A Sedan in vol ornaat

  Autonieuws 18 april 2017

  Eerder vandaag berichtten we al over de Mercedes-Benz Concept A Sedan, al was er niet meer beeldmateriaal beschikbaar dan een paar teaserfoto's. Inmiddels heeft Mercedes-Benz het doek digitaal van deze concept car getrokken, één dag voor de live-première in Shanghai. We worden weliswaar niet geheel verrast, maar zien wel een fraaie auto.

  Lees meer
 5. Mercedes-Benz Concept A-Klasse is meer dan voorbode nieuwe A-Klasse

  Autonieuws 18 april 2017

  Mercedes-Benz onthult morgen op de autoshow van Shanghai de Concept A-Klasse. Dit studiemodel is niet alleen de directe voorbode van de volgende generatie A-Klasse, maar een designstudie voor alle toekomstige modellen van het merk.

  Lees meer
 6. Mercedes-AMG Experience in Hongarije

  Autonieuws 16 april 2017

  Mercedes-Benz grijpt de introductie van een vernieuwde GLA-klasse aan om ook de compacte AMG-modellen onder de aandacht te brengen. Zo staat er op de paddock van F1-circuit Hungaroring niet alleen een nieuwe GLA, maar een heel rijtje sportieve AMG-modellen klaar. Met de Mercedes-AMG A 45 mag ik het circuit op, de GLA 45 krijgt de sporen rond hoofdstad Boedapest.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz a-klasse gla
 7. Nieuwe motoren en meer veiligheid voor vernieuwde Mercedes-Benz S-Klasse

  Autonieuws 12 april 2017

  Volgende week presenteert Mercedes-Benz zijn vernieuwde vlaggenschip aan de wereld. De S-Klasse krijgt onder andere nieuwe motoren en verbeterde actieve veiligheidssystemen.

  Lees meer
 8. Vernieuwing Mercedes-Benz S-Klasse: volgende stap in autonoom rijden

  Autonieuws 9 april 2017

  Mercedes-Benz informeert ons alvast over de vernieuwing die de S-Klasse dit najaar krijgt. Door verdere uitbreiding en integratie van technologie zet het merk de volgende stap in autonoom rijden.

  Lees meer
 9. Mercedes-AMG GLC 63: debuut van vier topmodellen

  Autonieuws 5 april 2017

  Mercedes-AMG vult de GLC-reeks aan met de performance topmodellen GLC 63. Deze verschijnen als SUV en Coupé, in reguliere én snelle S-variant.

  Lees meer
 10. In 2022 tien elektrische auto's van Mercedes-Benz

  Autonieuws 29 maart 2017

  Mercedes-Benz versnelt de ontwikkeling van elektrische auto's. In 2022 wil het merk, samen met zusje Smart, tien elektrische modellen in zijn assortiment hebben. Werk aan de winkel dus, want op dit moment is de B 250 e de enige elektrisch aangedreven auto van Mercedes-Benz.

  Lees meer
 11. Mercedes-AMG GT Concept: klaar voor productie

  Autonieuws 8 maart 2017

  De Mercedes-AMG GT Concept die op de autosalon van Genève als wereldprimeur schittert is niet zomaar een vingeroefening. Waarschijnlijk kunnen we binnen een jaar al het productiemodel tegemoet zien.

  Lees meer