Autonieuws Mercedes-Benz

 1. Verwacht: meer dan tien elektrische Mercedessen in 2022

  Autonieuws 15 oktober 2017

  Dat Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, werkt aan een elektrische groeistretegie is genoegzaam bekend. Op de grote autobeurzen hebben we al kennis kunnen maken met de EQ-concepts, die het begin vormen van een hele reeks elektrische modellen. Daimler is zelfs zo ambitieus dat we in 2022 naar verwachting zeker tien elektrische modellen mogen verwachten.

  Lees meer
 2. Mercedes-Benz GLS straks ook als Grand Edition

  Autonieuws 7 oktober 2017

  Volgend jaar staat de Mercedes-Benz GLs ook als Grand Edition in de showrooms. Met de Interieur- en Exterieur-pakketten zijn alle materialen en kleuren perfect op elkaar afgestemd.

  Lees meer
  Tags: mercedes-benz gls accessoires
 3. Vanafprijs Mercedes-Benz X-Klasse bekend

  Autonieuws 22 september 2017

  Mercedes-Benz heeft de vanafprijs van de X-Klasse bekend gemaakt: 38.480 euro, exclusief btw en BPM. De eerste pick-up van Mercedes-Benz staat in november in de showroom.

  Lees meer
 4. Mercedes-Benz combineert waterstof met accutechniek in GLC F-Cell

  Autonieuws 15 september 2017

  Mercedes-Benz presenteert de GLC F-Cell. Deze waterstofauto heeft als bijzondere extra een oplaadmogelijkheid via het stopcontact. Het is daarmee feitelijk een plug-in hybride, maar dan zonder brandstofmotor.

  Lees meer
 5. Mercedes-Benz Concept EQA: is dit de A-Klasse van de toekomst?

  Autonieuws 13 september 2017

  Veel nieuws van Mercedes-Benz op de IAA in Frankfurt zag je al voorbij komen op deze website, vandaag hebben we de Concept EQA. Het is de directe voorbode van een elektrische auto, maar is het ook een hint naar de volgende generatie A-Klasse?

  Lees meer
 6. In 6 seconden van 0-200 km/u: Mercedes-AMG Project One

  Autonieuws 11 september 2017

  Vlak voor de start van de IAA Frankfurt hebben we een van spectaculairste primeurs mogen zien: de Mercedes-AMG Project One. Het is nog een concept car, maar de specificaties zijn levensecht en bizar tegelijk.

  Lees meer
 7. Mercedes-Benz vernieuwt ook Coupé en Cabriolet van S-Klasse

  Autonieuws 5 september 2017

  Na de Limousine zijn de Coupé en Cabriolet van de Mercedes-Benz S-Klasse aan de beurt voor een opfrisronde. De wijzigingen zijn daarom geen verrassing.

  Lees meer
 8. Mercedes-AMG Project One staat in het donker

  Autonieuws 1 september 2017

  Mercedes-AMG onthult later deze maand op de IAA in Frankfurt de voorbode van zijn nieuwe supercar. De auto met de werktitel Project One staat nu nog in het donker, maar op 12 september gaan de lichten aan.

  Lees meer
 9. Mercedes-Benz kondigt vier grote primeurs aan voor IAA Frankfurt

  Autonieuws 28 augustus 2017

  Over iets minder dan 2 weken gaat de IAA in Frankfurt van start. Mercedes-Benz speelt een thuiswedstrijd op deze belangrijke autoshow en kondigt maar liefst vier belangrijke wereldprimeurs aan.

  Lees meer
 10. Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet heeft elektrische aandrijflijn

  Autonieuws 20 augustus 2017

  Op het Pebble Beach-concours is de Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet onthuld. In de ultraluxe open auto worden moderne en klassieke elementen gecombineerd. De conceptcar heeft een elektrische aandrijflijn.

  Lees meer