Computertekening supercar Techrules

Techrules heeft de eerste computertekening vrijgegeven van de supercar die het merk presenteert op de autosalon van Genève. Het Chinese merk heeft nog altijd grootse plannen in Europa, met bijzondere techniek.

Techrules komt voor het tweede jaar op rij naar de autosalon van Genève. Het Chinese merk presenteerde toen de GT96, het studiemodel waarvan we dit jaar de productieversie gaan zien. Die lijkt nóg spectaculairder te zijn dan de concept car en is de voorbode van meer modellen die Techrules wil uitbrengen.

De auto heeft net als een straaljager een glazen cockpit, die omhoog scharniert om in en uit te kunnen stappen. Volgens Technrules is ook het dashboard geïnspireerd op dat van een gevechtsvliegtuig. De koets is getekend door de beroemde ontwerpers Fabrizio en Giorgetto Giugiaro.

De supercar beschikt over bijzondere techniek. De batterijen van de elektromotor worden namelijk opgeladen door een turbinemotor. Techrules wil deze techniek uitrollen in meerdere modellen, de auto die Genève staat is ‘slechts’ het visitiekaartje.