Mijn Autokopen.nl

Opening cabrioseizoen 2014 (Barchetta Club Nederland)

Weekendarrangement ook mogelijk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Fiat Barchetta uit 2003

Iedereen met een open tweezitter kan op 16 maart lekker toeren. De Barchetta Club Nederland zorgt voor een mooie route én vermaak.

Kijk jij uit naar het lenteseizoen? Heb je een spider, roadster, speedster of andere open tweezitter? Dan nodigt de Barchetta Club Nederland je uit om het cabrioseizoen te openen met een mooie rit in de omgeving van het IJsselmeer. Je kunt individueel deelnemen of in clubverband. 

Bij inschrijving 's morgens ontvang je een routebeschrijving, die dit jaar ook langs andere locaties dan het IJsselmeer voert. Omdat het geen tijdrit is en je zelf het tempo kunt bepalen staan in de beschrijving enkele suggesties voor stops onderweg. Er is een controlepost waar een lunch genuttigd kan worden. 

De finish is net als de start in het Apollo Hotel in Lelystad. Na afloop worden enkele mooie prijzen verloot. Ook kun je een dvd bestellen (15,00 euro) met daarop foto's en videomateriaal van de rit. 

Arrangement

Voor wie wat meer wil heeft de Barchetta Club behalve een rit ook vermaak geregeld. In het Apollo Hotel zijn een beperkt aantal tweepersoonskamers gereserveerd, waar de nacht tevoren verbleven kan worden. Wie dit arrangement boekt kan op de zaterdagavond genieten van een feest met buffet en entertainment, terwijl de auto op een overdekte parkeerplaats staat. 's Ochtends vóór de rit staat een ontbijt klaar.

Inschrijven voor de rit kan tot 10 maart 2014, voor het arrangement uiterlijk tot 3 maart. Dit doe je op onderstaande website.  

Wanneer:
16 maart 2014
Openingstijden:
vanaf 8.15 uur tot circa 16.45 uur
Plaats:
Apollo Hotel Lelystad City Center
Agoraweg 11
8224 BZ Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per auto (exclusief catering en dvd); € 115,00 per twee personen voor het arrangement
Meer informatie:
www.barchetta.nl/

Nu op voorraad

Tags: fiat barchetta