Mijn Autokopen.nl

JeepTour door ons Peelland

Off-road tocht door natuurgebied de Peel

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Vraag je jezelf weleens af waarom iemand lid wordt van een autoclub? Je weet het antwoord als je ontdekt hoe leuk de JeepTour door ons Peelland wordt.

Op zondag 5 maart kunnen leden van de JeepClub Nederland (JCN) de JeepTour door ons Peelland verrijden. Een leuke tocht van circa 100 km lang die demonstreert waarom het zo leuk is om lid te worden van de JCN.

Allereerst is de Noord-Brabantse en Limburgse Peel natuurlijk een prachtig landschap om te doorkruisen. Het hoogveengebied, ontstaan uit moeras, kent verschillende landschappen. Dan weer rijd je door de bossen, dan over open terrein met 'peelpuisten' (met veenlagen bedekte bomen), om vervolgens weer uit te komen bij waterplassen. Nu het turfsteken stilligt is het dé tijd om de Peel met de Jeep te ontdekken.

Off-road Jeep tour

Daarmee komen we bij de volgende verleiding: ruim de helft van de JeepTour voert over onverharde paden en wegen. Het wordt lekker off-roaden. Je hoeft niet per sé een vierwielaangedreven Jeep te hebben om deel te nemen maar besef wel dat een 2WD auto of Jeep met standaard wegbanden het zwaar zal krijgen, zeker als het regent of geregend heeft. De JCN adviseert een sleeplint of -koord mee te nemen, durf jij het avontuur aan?

De weg vinden gebeurt aan de hand van een roadbook. Om 9.30 uur wordt de eerste briefing gegeven, de auto's vertrekken tussen 10 en 11 uur. Je wordt uiterlijk 16.30 uur verwacht op de eindlocatie, restaurant De Nachtegaal te Schijndel. En daar wacht een volgend klapstuk: het gezellig samenzijn met andere Jeepers. Naar wens kun je dit beperkt houden tot een drankje of juist uitbreiden met het buffetdiner. Wat wil je nog meer?

Wanneer:
5 maart 2017
Openingstijden:
van 9.00 tot circa 17.00 uur (exclusief buffet)
Plaats:
start: café-restaurant Roelanzia
Lovinckplein 2
5813 CC Ysselsteyn
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per Jeep inclusief versnaperingen (exclusief buffet)
Meer informatie:
www.jeepclub.nl/

Nu op voorraad

Tags: jeep