Maserati presenteert een speciale limited edition van de GranSport op de Autosalon van Genève. De Maserati GranSport MC Victory wordt uitgebracht om het constructeurskampioenschap in de FIA GT 2005 te vieren.

De naam van de Maserati GranSport MC Victory ligt niet echt lekker in het gehoor, maar dat zal potentiële kopers weinig interesseren, want het model heeft een rijkere standaarduitrusting dan zijn stamvader en bovendien enkele nieuwe voorzieningen die direct verwijzen naar de succesvolle Maserati MC12. Zoals de weinig subtiele Italiaanse driekleur op de flanken en de aërodynamische, uit blauw carbon vervaardigde spoilers.

Blauw carbon komt ook terug in het interieur van de bolide, samen met een veelvoud van lederen en Alcantara accenten. De cockpit van de GranSport MC Victory moet dezelfde spanning en opwinding opwekken die coureurs ervaren achter het stuur van de Maserati MC12. Vanaf mei is de speciale editie van de GranSport leverbaar. Belangstellenden moeten er snel bij zijn, want er worden slechts 180 exemplaren gemaakt.