Volgens de lezers van het Duitse tijdschrift AutoBild Alles Allrad is Mitsubishi goed bezig op het gebied van vierwielaandrijving. De Lancer Evolution IX werd uitgeroepen tot ‘4WD-Auto van het Jaar’ in de categorie middenklassers en de splinternieuwe L200 werd tweede in de categorie pick-ups.

De L200 was ten tijde van de verkiezing nog niet eens leverbaar, maar schijnbaar hadden de Duitse lezers zoveel vertrouwen in de auto dat hij toch menig concurrent versloeg en alleen de Nissan Navara net voor zich moest dulden. Zijn voorganger had dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd, en won de verkiezing liefst zeven maal sinds 1997.

Ook Audi gooide hoge ogen bij de lezers van AutoBild Alles Allrad. De Q7 en de A8 Quattro wonnen in hun categorieën. De andere door de lezers gekozen prijzen gingen naar de Toyota RAV4, BMW X3, Skoda Octavia 4×4, Porsche Carrera 4 en Volkswagen T5 4Motion. De redactie koos zelf de winnaar in de categorie ‘Innovatie’. De hybride-SUV Lexus RX 400h ging met deze eer strijken.