De prijs van de Maserati GranCabrio valt – inclusief belastingen – net onder de twee ton. Voor een luxe vierzits cabriolet is dit een concurrerende prijs.

Maserati heeft de prijs bekendgemaakt van de GranCabrio. De enige uitvoering, met 4.7 liter V8-motor en automaat, kost 199.759 euro inclusief BTW en BPM. De auto is gebaseerd op de GranTurismo S die met dezelfde motor 440 pk en 490 Nm koppel produceert.

Hoewel de GT S ongeveer 15.000 euro goedkoper is, is de prijs van de GranCabrio concurrerend te noemen. Het gaat hier immers niet om een ‘gewone’ open Maserati maar om een volwaardige vierzitter. Een concurrent als de Ferrari California is, met slechts twee stoelen, toch een halve ton duurder. Wel moet worden aangetekend dat de open Maserati een stoffen dak heeft.

De cabriokap van de Maserati GranCabrio wordt standaard in het zwart geleverd. Natuurlijk kan de koper kiezen voor een andere lakkleur maar dan moet worden bijbetaald. De datum waarop de GranCabrio wordt geleverd is nog onbekend.