Spyker B6 Venator Concept

Het was weer even spannend bij Spyker. De belastingdienst had opdracht gegeven om de inboedel van het merk te veilen. De veiling is nu van de baan, Spyker kan weer verder.

Studiemodellen, race-auto’s, sportwagens en tientallen motorblokken. De belastingdienst had opdracht gegeven aan een veilingkantoor om de inboedel van Spyker te veilen. Het bedrijf had een openstaande belastingschuld, maar deze is net op tijd betaald. Opnieuw is er een brandje geblust bij Spyker, want de veiling is nu afgeblazen.

Spyker kan dus weer even door maar de problemen zijn niet voorbij. Het Nederlandse merk toonde vorig jaar nog de veelbelovende B6 Venator sportauto op de autosalon van Genève en beloofde dat het model dit jaar in productie zou gaan. Helaas is het heel erg stil rondom deze auto, terwijl berichten over betalingsproblemen steeds vaker de ronde doen.

Gaan we ooit nog een nieuw model van Spyker zien? Gaat de productie ooit weer opgestart worden, zodat er weer fraaie sportauto’s van Nederlandse bodem komen? Voorlopig bestaat Spyker nog en kan het merk weer door, maar de B6 Venator lijkt er dit jaar niet meer te gaan komen.