De Skoda Octavia Scout heeft prijskaartjes opgeplakt gekregen. De 4x4-uitvoering van de Octavia is vanaf 1 augustus te bestellen voor minimaal 35.490 euro.

Vierwielaandrijving, 30 mm meer bodemspeling en een terreinauto-achtige uitstraling: dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Skoda Octavia Scout. Hiermee onderscheidt deze opgeruigde uitvoering zich van andere Octavia's. Het prijskaartje dat hieraan hangt is minimaal 35.490 euro, ruim 5.700 euro meer dan een gewone Octavia Combi kost.

De instapprijs geldt voor de uitvoering met 150 pk sterke 2,0 liter TDI dieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak. Wil je liever benzine, dan is er de 1.8 TFSI met 180 pk. Deze motoruitvoering kost 36.290 euro en heeft standaard een DSG-automaat.

De Scout is altijd voorzien van airconditioning, cruise control, radio/mp3-speler met kleurenbeeldscherm, regensensor en 17 inch lichtmetalen wielen. De specifieke uiterlijke kenmerken, zoals zwarte randen onderaan de carrosserie en aluminiumkleurige skidplates onder de bumpers, zijn ook de bij de prijs inbegrepen.