Lexus toont op de autosalon van Los Angeles de LF-C2 concept car. Deze roadster heeft geen dak, dus het moet altijd mooi weer zijn.

Lexus toont in het altijd zonnige California de LF-C2 concept car. Het is volgens Lexus de ideale auto om de prachtige kustweg Highway 1 mee af te rijden. Het studiemodel heeft geen dak, dus het moet altijd mooi weer zijn als je met de auto pad wilt.

Lexus zegt dat de LF-C2 veel vertelt over het toekomstige design van Lexus. Dat verandert niet radicaal maar ís wel vrij radicaal. De Lexus-modellen van de toekomst hebben nóg scherpere lijnen en zijn nóg onderscheidender. Opvallende elementen van de LF-C2 zijn koelgaten in de voorbumper voor de remmen, het ‘golvende’ achterdek, de nieuw ontworpen diffusor en de nog extremere Lexus-grille.

In het interieur zijn sportstoelen te vinden. De middentunnel is deels uitgevoerd in de opvallende kleur van de carrosserie en verbindt het achterdek met de middenconsole van het dashboard. Wit en grijs leder en led-sfeerverlichting maken het realistisch aandoende interieur van de LF-C2 compleet.

En dat realistische geldt eigenlijk voor de hele auto. We durven de bewering wel aan dat Lexus de auto binnen een aantal jaar - in lichtjes aangepaste vorm - in productie zal nemen.