Rolls-Royce presenteert een speciale uitvoering van de Wraith: Inspired by Music. Het merk ziet de auto als een soort eerbetoon aan alle muzikanten ooit in een Rolls-Royce reden.

Rolls-Royce brengt weer een speciale uitvoering uit van de Wraith. Dit keer is het thema ‘Inspired by Music’. Dat is aan de buitenkant te zien aan de speciale lakkleur lyrical copper, met koperkleurige metallic-deeltjes als knipoog naar het koper dat wordt gebruikt in de duurste audio-installaties ter wereld.

In het interieur is koper veelvuldig terug te vinden. Uiteraard op diverse speakerkappen. Niet allemaal, want de Wraith Inspired By Music heeft nogal wat speakers: achttien om precies te zijn. Die worden aangestuurd door een evenzoveel kanaals versterker met in totaal 1.300 Watt vermogen.

De deurpanelen en vloermatten zijn gemaakt van speciaal geweven leder. Het klokje op het dashboard is geïnspireerd op een vinylplaat.

De prijs van al dit moois is nog niet bekend. De auto is te verkrijgen via de Bespoke-afdeling van Rolls-Royce, waar je de auto (verder) persoonlijk kan laten aankleden. De enige beperking is die van je bankrekening.