Bentley showt deze week drie modellen op de Beijing autoshow, waarvan twee debutanten: de Mulsanne First Edition en de Bentayga by Mulliner. 

Over die laatste kunnen we kort zijn. De Bentley Bentayga by Mulliner is een unieke showauto waarin Mulliner, de divisie die Bentley-modellen op maat afwerkt, laat zien wat het kan. Het combineert meer dan dertig stukjes hout, van tien verschillende houtsoorten, in het dashboard waardoor een 'berglandschap' ontstaat. Het is een knipoog naar de de SUV's naam; de auto is vernoemd naar de berg Bentayga op Gran Canaria. 

Mulsanne First Edition

De First Edition van de gefacelifte Bentley Mulsanne verschijnt in een oplage van slechts vijftig stuks. Deze eerst te produceren uitvoering is te bestellen als reguliere Mulsanne, als de performanceversie Mulsanne Speed en als de verlengde Mulsanne Extended Wheelbase, tegen nog onbekende prijzen. 

Binnen de limited edition is een nog selecter aantal First Editions waarbij hout ingelegd is van een zeldzame, 350-jarige walnootboom. De overige exemplaren moeten het doen met Antique Ash-fineer. Het walnoothout is bijvoorbeeld verwerkt in de 'vanity kit' met spiegeltjes van sterling zilver. Ook is een champagnekoeler toegevoegd aan de First Edition.

Bentley Mulsanne First Edition

De Mulsanne Extended Wheelbase First Edition is ideaal om onderweg in te slapen. Deze wordt voorzien van gordijntjes, stoelen die net als in een vliegtuig 'onderuit' kunnen, met verlengde voetsteunen. Een zonnedak achterin is er ook.

Ook wakkere geesten worden verwend in de First Editions. Uit de achterzijde van de voorstoelen kunnen twee tablets verschijnen. Het Android-besturingssysteem kent een Bentley-specifieke interface om bijvoorbeeld een adres naar het navigatiesysteem te zenden. De tablets kunnen evenzeer buiten de auto gebruikt worden.