KTM presenteert de gelimiteerde Black Edition van de X-Bow. De tweezitter komt geheel in carbon. 

Motorfietsfabrikant KTM produceert nog altijd de X-Bow sportwagen, die in 2007 het levenslicht zag. Nu verschijnt een 'limited edition' van slechts vijf stuks: de X-Bow Black Edition die z'n naam ontleent aan de volledig koolstofvezel uitvoering bedekt met heldere, matte lak. 

KTM nam als basis de populaire X-Bow GT, die voorzien is van een windscherm vooraan. De composieten panelen zijn vervangen door carbon. Ook vind je dit materiaal als ondervloer, wielkasten en motorbehuizing. De vijf-dubbelspaaks wielen in 18 en 19 inch grootte vullen het zwarte koolstofvezel aan.

De 2.0-turbomotor van Audi is opgevoerd naar 316 pk. Samen met de nieuwe, snelschakelende handmatige transmissie moet dit een 0-100 km/u-sprint van circa 3 seconden opleveren.

De speciale editie komt met bestickering opzij, comfortstoelen, pedalen en handrem in aluminium en een suede stuurwiel. Aluminium afwerkingselementen en een genummerde badge ronden het interieur af. In de prijs van 99.000 euro (exclusief belastingen) zijn merkkleding en een fabriekstour inbegrepen.