Eind deze maand beleeft 'ie zijn publieksdebuut, nu al hebben we de eerste foto's en weetjes van de nieuwe generatie Jeep Wrangler. We brengen uitgebreid verslag uit van onze test met de Volkswagen Golf Alltrack. 

Eén van de meest iconische modellen die je kunt kopen is vernieuwd: de nieuwe Jeep Wrangler heeft een vertrouwd design en nieuwe techniek.

Nieuwe uitvoeringen

Volvo komt weer met een Ocean Race-uitvoering. Dit jaar is de V90 Cross Country aan de beurt. Een nieuwe viercilinder benzinemotor voor de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé en Cabriolet moet, met hulp van nieuwe techniek, het vermogen van een zescilinder evenaren maar dan tegen een lager verbruik. Dit is ook de introductieweek van een aantal pittige auto's, van de Volkswagen Polo GTI 2.0, via de Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition tot de Aston Martin Vanquish S Ultimate.  

Prijskaartjes

De aangekondigde belastingverlagingen zijn welkom als we de bekendgemaakte prijzen bekijken. Het nieuwe topmodel van Lexus, de LS 500h, is te bestellen vanaf 116.995 euro. De hydride kan tot 140 km/u volledig elektrisch rijden zonder extern op te moeten laden. Alfa Romeo start nog dit jaar met de verkoop van de Stelvio Quadrifoglio in Nederland, de prijs bedraagt 127.750 euro. De nieuwe Audi RS 4 Avant kost 120.015 euro en is vanaf 15 november te bestellen.

Volkswagen Golf Variant Alltrack

Verder nieuw op Autokopen.nl

De Volkswagen Golf is een auto die eigenlijk overal in uitblinkt. Het concept is nog een stapje verder doorgevoerd in de Alltrack-uitvoering. Wij hebben deze stoere allrounder en misschien wel beste Golf gereden. Of de ruige stationcar iets voor jou is lees je in de uitgebreide test. Sinds de facelift kun je een Volkswagen Golf met Active Info Display bestellen. We laten in een video kort zien wat deze virtuele cockpit kan. Steeds meer merken nodigen rijders uit voor de wintercheck, vaak gaat dit gepaard met voordeel.