Jeep heeft een deel van zijn vernieuwde productplan gepresenteerd. In de planning staat onder andere wanneer de Wrangler, de vernieuwde Cherokee en de het nieuwe topmodel Wagoneer komen.

Benieuwd wanneer de nieuwe Wrangler, de vernieuwde Cherokee en de Wagoneer komen? In het vernieuwde productieplan van Jeep staat het allemaal. Moederbedrijf FCA heeft bij de presentatie van de kwartaalcijfers aangekondigd welke Jeeps waar geproduceerd gaan worden de komende jaren. Dat wil zeggen: in de Amerikaanse fabrieken.

Het grootse nieuws van Jeep dit jaar nog is de nieuwe Wrangler, die tijdens de autoshow van Los Angeles volgende maand wordt gepresenteerd. De eerste informatie over die auto is eerder deze maand al uitgelekt. Dat er van de nieuwe Jeep Wrangler een pick-up-uitvoering komt is geen geheim. De Wrangler met laadbak staat gepland voor eind 2018 of begin 2019.

Jeep trapt 2018 af met de presentatie van de vernieuwde Cherokee. De SUV krijgt een meer ‘normale’ snoet en wordt voorzien van de nieuwste rijhulp- en infotainmentsystemen. Het eerder door Jeep aangekondigde topmodel Wagoneer komt in 2019. Van die auto verschijnt ook nog een verlengde versie, de Grand Wagoneer.

Begin 2018 krijgen we het volledige productplan van Jeep te zien. Dan hopen we ook te weten te komen wanneer we de nieuwe Grand Cherokee kunnen verwachten. 

Productieplan Jeep Amerikaanse fabrieken