Ons nieuwsoverzicht is deze week heerlijk gevarieerd. We hebben twee modellen voor je gereden, de Volvo XC60 en Opel Grandland X. Bekijk ook de laatste acties en evenementen.

Porsche levert de nieuwe hybride aandrijflijn met V8 turbomotor binnenkort ook in de ruime Panamera Sport Turismo. 

Gereden modellen

We hebben de nieuwe generatie getest van één van Nederlands lievelings-SUV’s, de Volvo XC60. Het merk heeft een stap omhoog gemaakt, de SUV is nu duidelijk een premiumauto. In thuisland Duitsland reden we de eerste meters in de Opel Grandland X. Wat is onze indruk van deze nieuwkomer?

Nieuw in de showrooms

De verkoopstart van Seats compacte SUV Arona trapt af met speciale Launch Editions. Hyundai heeft de prijzen bekend gemaakt van de snelle N-versie van de i30. Er komen meerdere varianten en uitvoeringen. 

Opel Grandland X

Overige autonieuws

Wéér wint Opel een prijs met de Astra! De auto is uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2018. Hoewel Bovag Garantie voortaan als verzekering moet worden verkocht, blijft de organisatie achter het product staan tot ze een alternatief heeft ontwikkeld. Over een kleine maand vindt in de Tokio de jaarlijkse autoshow plaats; een eerste indruk van verwachte conceptcars kunnen we je nu al bieden. 

Verder nieuw op Autokopen.nl

Porsche en Alfa Romeo hebben beide een nieuw record gereden op de Nürburgring. Wil jij ook wel eens je auto over het circuit laten glijden, of wil je bijvoorbeeld offroad rijden, kijk dan eens tussen de leuke auto-evenementen die we hebben geselecteerd - ook indoor events trouwens. Verder blijven er nieuwe voordeelacties verschijnen, volgende week volgen er meer!