Ook de eerste officiële beelden van de nieuwe BMW Z4 zijn niet geheim gebleven tot aan de onthulling van het model. Eerder deze week kwamen er al foto’s naar buiten van een Z4 die stiekem op de foto was gezet.

Opnieuw zijn er beelden naar buiten gekomen van de nieuwe BMW Z4. Eerder deze week waren het nog vage plaatjes, maar nu hebben we de auto goed in beeld. Het gaat om officiële afbeeldingen, die niet via de officiële weg naar buiten zijn gekomen. Al weet je dat natuurlijk nooit, het kan natuurlijk ook zo zijn dat BMW zelf wat extra aandacht rondom de Z4 wil creëren door ergens anoniem plaatjes rond te strooien. 

We kunnen voor het eerst het interieur van de nieuwe Z4 bekijken. Het dashboard is opgebouwd uit sportief uitziende elementen, gecombineerd met hightech beeldschermen, zoals dat van het instrumentarium.

De auto op de foto’s is - net als op de eerder deze week naar buiten gekomen afbeeldingen - een Z4 M40i met zescilinder benzinemotor. Deze motor produceert een vermogen van zo’n 380 pk en is gekoppeld aan een achttraps automatische versnellingsbak. Uiteraard komen er ook minder krachtige versies op de markt van de nieuwe Z4.