Classic Chrysler Meeting

Voor eigenaren merken en modellen van de Chrysler Groep

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Chrysler 300 uit 1960

Leuk, er is nu ook een Classic Park-event voor de Chrysler-merken zoals Plymouth, Jeep, Dodge en natuurlijk Chrysler zelf. Zorg dat je kunt zeggen: "Ik was erbij die eerste editie."

Het Classic Park organiseert op zondag 16 september een nieuw evenement: de Classic Chrysler Meeting. Staar je niet blind op de naam: elk 'Chrysler-gerelateerd' voertuig is welkom; dus ook de hedendaagse modellen of auto's van een aan Chrysler verwant merk. Zelfs liefhebbers die niet zelf zo'n auto rijden kunnen genieten van al dat moois. 

Sinds een aantal jaren valt de voormalige Amerikaanse autobouwer Chrysler onder het concern Fiat Chrysler Automobiles (FCA). De toenmalige submerken Jeep, Dodge, Ram, SRT en natuurlijk Chrysler zelf zijn alle in FCA opgenomen. Personenauto-modellen van deze merken zijn allemaal welkom op de meeting, evenals die van vroegere labels zoals Plymouth, DeSoto en American Motors Corporation (AMC).

De meeting wordt georganiseerd in samenwerking met de online community Chrysler Classic Cars.nl, waarbij jij je kunt inschrijven voor deelname. Je ontvangt dan vooraf alle benodigde informatie over het event. Ook ontvangt een beperkt aantal inschrijvers een toegangsticket tot het Classic Park, waarmee museum, werkplaats, de winkel en andere gebouwen te bezoeken zijn. Overige bezoekers kunnen een kaartje kopen bij de entree of in de webshop van ondergenoemde site. 

Bij aankomst worden de deelnemers samen met hun auto op de foto gezet. De klassiekers en de deelnemende clubs krijgen een speciale plek toegewezen op de parking, zodat alle bezoekers hun auto's kunnen bekijken. Er worden enkele prijzen uitgereikt voor de meest bijzondere auto's. Als je naar huis gaat heb je een hoop fraaie auto's gezoen en leuke Chrysler-liefhebbers ontmoet. Wees erbij.

Wanneer:
16 september 2018
Openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (diverse kortingen mogelijk) entree tot Classic Park
Meer informatie:
www.classicpark.nl/festivals

Nu op voorraad

Tags: chrysler dodge jeep ram oldtimers classic park