Eerst probeerde Hyundai de verkopen te stimuleren door een Dell pc cadeau te doen bij aanschaf van een nieuwe Hyundai, nu krijgen kopers er een Philips LCD flat tv bij. En Hyundai zou Hyundai niet zijn, als er daarnaast niet te kiezen viel voor een actiemodelletje.


Iedereen die in de periode van 4 april tot en met 17 mei een nieuwe Hyundai koopt, ontvangt een platte LCD tv van Philips. Op deze manier wil Hyundai nog meer klanten aan zich binden, want zij willen binnen een paar jaar behoren tot de topvijf in het aantal verkopen. Het maakt niet uit voor welk model je kiest, de tv krijg je er altijd bij. Dan is het wellicht slim een actiemodel uit te zoeken, want daarbij ontvang je niet alleen de tv, het voordeel op de auto loopt ook nog eens tot maximaal 5.500, euro.


De actiemodellen brengen niets nieuws onder de zon. Hyundai kwam immers al eerder met de Atos ActiveVersion, de Getz Young, Getz, Sky en Getz Cool, de Matrix Cool, Trajet Motion en Santa Fe Motion. De extras variëren van central deurvergrendeling of ABS met EBD tot airconditioning en een elektrisch schuif-kanteldak.