In diverse Amerikaanse media zwellen de geruchten over de komst van een coupé op basis van de nieuwe M-sedan aan. Ook zou Infiniti werken aan een cabriolet.

De Infiniti M sedan, die in Nederland in september op de markt komt, krijgt volgens Amerikaanse media een coupé- en een cabriolet-broertje. De fraaie Essence conceptcar, die vorig jaar op de autosalon van Genève schitterde, zou als basis dienen voor het ontwerp van de M Coupé.

Infiniti kan met een coupé en een cabriolet in het hogere segment serieuzer de concurrentie aan met Mercedes en BMW. Het Japanse luxemerk biedt van de kleinere G ook een coupé- en een cabrio-variant aan. Die laatste heeft in tegenstelling tot de Audi A5 en Mercedes E-Klasse Cabriolet een stalen klapdak.

Onder de motorkap van de M Coupé en Cabriolet ligt, als deze varianten daadwerkelijk komen, de 3.7 V6 benzinemotor die ook in de M-sedan dienst doet. In de V.S. levert Infiniti ook nog een V8 met een cilinderinhoud van 5,6 liter. Die zou in een sportieve variant van de coupé niet misstaan. Voor Europa plant Infiniti ook een V6 dieselmotor in de M.