BMW 3-serie

BMW-rijders blijken het vaakst van bil te gaan in de auto. Zestig procent van de BMW-eigenaren zegt ‘het’ wel eens gedaan te hebben in de auto. Dat blijkt uit een onderzoek van koopjessite Marktplaats.nl.

De helft van de Nederlanders heeft wel eens seks in de auto gehad, zo blijkt uit onderzoek. BMW-rijders scoren het hoogste percentage: zestig procent. Een Toyota wordt het minst vaak gebruikt om de liefde in te bedrijven.

Geografisch bekeken valt op dat Groningers vaker dan gemiddeld seks hebben in de auto. Hetzelfde geldt voor jongeren in de leeftijdscategorie 21 tot 30 jaar. Ook flirten in de auto gebeurt nog regelmatig en dan vooral in file. Mannen doen dit twee keer zo vaak als vrouwen en vooral in de provincie Utrecht is flirten in de auto populair.

Behalve seksen en flirten is ook slapen een populaire bezigheid in de auto. Bijna 46 procent van de respondenten geeft aan wel eens uiltje te knappen in de auto. Opvallend is dat Volvo-rijders dit vaker dan gemiddeld doen. Het onderzoek van Marktplaats werd gehouden onder duizend respondenten.