Eind deze maand onthult Porsche de nieuwe Cayman. Tot die tijd staat de auto te wachten in de schuur. Helaas voor Porsche was er iemand met een camera in de schuur.

De nieuwe Boxster staat alweer even bij de dealers dus het wordt tijd voor de nieuwe Cayman om zich te laten zien. Porsche heeft het debuut van de coupé gepland staan over iets minder dan 2 weken, als de LA Auto Show van start gaat. Zoals zo vaak is de auto voortijdig gespot.

Dit exemplaar stond in een schuur weggemoffeld. Hoewel de koplampen en achterlichten nog beplakt zijn met camouflagemateriaal krijgen we een heel aardig beeld van de auto. Net als de Boxster is de Cayman - beide auto’s delen dezelfde basis - wat gespierder geworden qua vorm. Vooral de strakker vormgegeven achterkant valt in positieve zin op.

Welke motoren er in de Cayman liggen is niet moeilijk te raden, een blik op de specificatielijst van de Boxster is voldoende om daar achter te komen. De coupé krijgt de beschikking over twee zescilinders, met 2,7 liter en 3,2 liter inhoud. Het vermogen zal iets hoger liggen dan bij de Boxster, iets wat ook voor de prijzen zal gelden.