Mercedes-Benz komt met de SL 2Look Edition en SLK CarbonLook Edition. Omdat het voorjaar eraan komt en het tijd is om de cabrio’s in het zonnetje te zetten.

Mercedes-Benz heeft voorjaarskriebels en zet daarom twee van zijn cabriolets in het zonnetje. De SL 2Look Edition en SLK CarbonLook Edition zijn per direct te bestellen en onderscheiden zich met uiterlijke verfraaiingen.

De SL 2Look Edition is te herkennen aan zijn hoogglans zwarte dak in combinatie met lichte carrosseriekleur. Ook heeft de SL 2Look hoogglans 19 inch wielen en in het interieur vind je sportstoelen met zwarte en witte lederen bekleding, die in ‘klassieke’ lengterichting is gestikt. Luxe vloermatten met AMG-logo en hoogglans zwarte dashboardpanelen completeren de 2Look Edition. Deze speciale uitvoering is leverbaar in combinatie met verschillende motoren, waaronder beide AMG-versies. Prijzen starten bij 117.855 euro.

De SLK CarbonLook Edition heeft aan de buitenkant sideskirts, een sportieve voorbumper met grotere luchtinlaten, een achterbumper met diffusor, donkere koplampbehuizing, vijfspaaks AMG-wielen en rolbeugels met aluminium accenten. Het interieur is opgeleukt met lederen bekleding in twee kleuren (zwart en grijs) en met limoenkleurige biezen, koolstofvezel elementen en tellers met finishvlag-design. De CarbonLook Edition heeft een sportonderstel, waardoor de SLK 10 mm dichter bij het asfalt zweeft. De speciale editie is leverbaar met diverse motoren vanaf 55.360 euro.