Nu de paasdagen naderen presenteren we alvast een aantal paasshows en -evenementen. Natuurlijk besteden we deze week ook aandacht aan nieuw te verschijnen modellen en hebben we er enkele van gereden. 

Volkswagen heeft in China de nieuwe Touareg onthuld! Het vlaggenschip (ook te bekijken met de fotoreportage) is voorzien van de nieuwste snufjes op infomedia- en veiligheidsgebied. Cadillac plakt het sportieve V-Sport-label nu ook op zijn topmodel CT6. Een 550 pk sterke V8-motor moet zorgen voor aansprekende prestaties van de CT6 V-Sport.

Na de Limousine en Estate zijn nu de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé en Cabriolet aan de beurt voor een make-over. Ford stelt - nogmaals - de vernieuwde Mondeo voor, in de vorm van de Amerikaanse 'Fusion'. Zie ook hoe Jeep heeft zich uitgeleefd met zeven Easter Safari-conceptcars, de meeste gebaseerd op de nieuwe Wrangler. 

Paasshows en -evenementen

Wat te doen tijdens het paasweekend of de voorjaarsvakantie? Bezoek een paasshow in de showroom, waar je extra voordeel krijgt! Of ga erop uit en onderneem een leuke auto-activiteit: je vindt het allemaal in onze evenementenrubriek. Volgende week volgt meer.

Rij-indruk en acties

Is de SsangYong Rexton nog steeds de voordeligste keus voor de ondernemer die behoefte heeft aan een robuuste, krachtige auto? We hebben het getest. Daarnaast reden we de eerste meters met de DS 7 Crossback, in onze eerste rij-indruk vertellen we hoe dat bevallen is. Aansluitend presenteren we een video met close-ups van de fraaie details. Verder is onze website de actierubriek aangevuld met nieuwe voordeelacties.

De DS 7 Crossback oogt evenwichtig en voornaam.

Nu en straks te bestellen

Ford start volgende maand met de levering van de nieuwe Fiesta Active. Het trapt af met de gelimiteerde First Edition. Lexus opent per direct de orderboeken voor de RX 450hL. De verlengde uitvoering van de RX kost 3.900 euro meer dan de reguliere versie met vijf zitplaatsen.

Wil jij straks een Audi e-tron (elektrische SUV) dan kun je die nu al reserveren. BMW verstrekt alvast informatie over de elektrische modellen iX3, i4 en iNext, die de komende jaren verschijnen. Ook over de rijhulpsystemen in Ford Co-Pilot 360 publiceren we de eerste informatie.