Mijn Autokopen.nl

Paddock Porsche 2015

Honderden Porsches bijeen na eventuele toertocht

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Kun jij inmiddels ook niet meer bijhouden welke Porsche 911-modellen er allemaal worden gemaakt? Op Porsche Paddock zal het je helemaal duizelen, als de showgrounds vol staan met 911's, andere Porsches, racewagens en speciale uitvoeringen van het merk.

Op Porsche Paddock 2015 wordt de diversiteit aan Porsche-modellen gevierd. De honderden Porsches die verwacht worden - inclusief die van jou - omvatten de 911-series sinds 1964, speciale Speedsters, Targa's, Cabrio's en limited editions, historische Porsches zoals de 356, maar ook de Porsche-modellen Boxster, Cayenne, Panamera enzovoort. 

Het festival vindt plaats op het Circuit Park Zandvoort op zondag 2 augustus. Jawel, tegelijk met het Nationaal Oldtimer Festival dus het Porsche-evenement krijgt een aparte plek, op de Tango Paddock. Je kunt met hetzelfde ticket het oldtimerfestival bezoeken; ook deelname aan de activiteiten ervan (parade, vrij rijden) is toegestaan met een Paddock Porsche-ticket.

Op de Porsche-paddock lopen scouts rond die enkele bezitters van Porsches verzoeken deel te nemen aan de uitverkiezing van de Best of Porsche. Er wordt gekeken naar de prestaties, autopresentatie en originaliteit. Mocht je zelf een Porsche hebben dan ding je automatisch mee, mits je een autoticket bestelt waarmee je de showpaddock op kunt. Overigens ontvangen de eerste driehonderd (online) aanmelders voor het festival een gratis toegangs- en autoticket; overige Porsche-rijders kunnen een voordeel-combiticket (à 10 euro) krijgen.

Natuurlijk is er ook een paddock waar de Porsche-clubs hun bolides zullen tonen. Op het circuit kunnen de aanwezige sportwagens in actie komen. Tot slot is er een Bedrijvenmarkt waar je producten en diensten vindt voor oldtimers en Porsche-modellen. 

Paddock Porsche

Porsche-toertocht

Samen met andere Porsche-rijders naar Zandvoort rijden, is dat niet leuk? Vanaf 8.30 uur verzamelen maximaal vijftig deelnemers zich hiervoor in Baarn. Even later vertrekken ze, via een uitgezette rit door fraaie landschappen, richting zee. Onderweg passeren ze monumenten en andere bezienswaardigheden. Na enkele uren is de aankomst op het festival Paddock Porsche, waar de deelnemers ook nog eens meedoen aan de circuitparade.

Voor deelname aan de toertocht, de parade, vrij rijden en/of de activiteiten van het Nationaal Oldtimer Festival kunnen speciale tickets, voorwaarden of reglementen gelden. Zie hiervoor onderstaande website. Daarop vind je ook de tickets; online boeken is voordeliger.

Wanneer:
2 augustus 2015
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 16,50 (exclusief parkeerticket). Toertocht € 40,00 voor twee personen in combinatie met het festival. Kinderen € 5,00; tot 5 jaar gratis.
Meer informatie:
www.paddock911.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 59 tweedehands auto's
Tags: porsche zandvoort