Mijn Autokopen.nl

Auto Motor Klassiek Festival

Ticket ook geldig voor Historic Zandvoort Trophy

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het Auto Motor Klassiek Festival vindt gelijktijdig plaats met de Historic Zandvoort Trophy. Zo beleef je - voor dezelfde prijs - niet alleen een oldtimershow maar ook een autoracefestival met klassiekers.

In het laaste weekend van april is het Circuit Park Zandvoort (CPZ) 'the place to be'. Duizenden klassiekers zijn te bewonderen op de showpaddocks, waaronder bijzondere Porsches. Omdat het ticket ook toegang geeft tot het gelijktijdig op CPZ plaatsvindende festival State of Art Historic Zandvoort Trophy krijg je voor dezelfde prijs ook oldtimerraces te zien.

Lancia Aurelia GT 2500 Spider 1955

Klassiekers op de paddocks

De CPZ-paddocks worden tijdens het Auto Motor Klassiek Festival omgetoverd tot één groot showgebied. En ook jouw klassieke auto kan erbij staan! Bezit je een fraaie oldtimer dan kun je zelfs deelnemen aan het Concours d'Élégance waarbij prijzen te winnen zijn voor de mooiste showcars. 

Een speciale plek wordt ingeruimd om een twintigtal bijzondere Porsche-modellen uit de State of Art Classic Porsche Collection te tonen. Een deel van de Porsches uit deze Nederlandse verzameling wordt tot de dag van vandaag nog altijd gebruikt in rally's wereldwijd. 

Het grootste deel van de aanwezige showauto's op het festival wordt meegenomen door de leden van zo'n honderd auto-, motor- en merkenclubs. Meer dan duizend oldtimers en youngtimers op de Clubpaddock geven een goed beeld van het Nederlandse rijdend historische erfgoed. 

Wil je meer info over de races of zelf rijden op het circuit bekijk dan het Historic Zandvoort Trophy-evenement

Gratis tickets en andere info

Het organiserende magazine Auto Motor Klassiek deelt gratis entree- en showautotickets uit aan de eerste 750 abonnees die zich inschrijven. Op ondergenoemde website vind je daarover meer informatie. Ook staat er beschreven waaraan je (auto) dient te voldoen bij deelname. Tot slot vind je info over de Evenementenregeling van de Belastingdienst, voor het geval je het festival wilt bezoeken met je geschorste oldtimer. 

Wanneer:
29 en 30 april 2017
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 18,00 of toegang met de 402 Jaarkaart (kinderen tot 6 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00). Korting voor bezoekers met een oldtimer en leden van deelnemende autoclubs.
Meer informatie:
www.amkfestival.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 61 tweedehands auto's