Mijn Autokopen.nl

Faszination Mercedes

Classic Park Festival in teken van Mercedes-Benz

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

GP-cars Mercedes-Benz 1914

Gefascineerd door Mercedes-Benz? Je bent de enige niet. Op 26 april komen vele liefhebbers samen, al dan niet met een eigen Mercedes.

Fascination Mercedes is een Classic Park Festival dat geheel in het teken staat van het Duitse merk met de driepuntsster. Iedereen die van het merk houdt is welkom, je hoeft niet zelf een Mercedes te rijden. Doe je dat wel dan mag je op 26 april je auto (gratis) parkeren op de showpaddocks rondom de Classic Park-gebouwen. In de loop van de dag verzamelen zich zo'n vijfhonderd oude, nieuwe, bijzondere en alledaagse Mercedes-modellen, die voor iedereen te bezichtigen zijn. 

In het Classic Park-museum staan de echte pareltjes (samen met oldtimers van andere merken) opgesteld. Het museum is met hetzelfde entreekaartje toegankelijk. Ook de andere Classic Park-faciliteiten (werkplaats, winkel, restaurant) zijn geopend. Bedrijven zullen aanwezig zijn met stands. Festivalbezoekers kunnen zelf onderdelen verkopen en zich met hun Benz laten fotograferen. 

Daarmee is Fascination Mercedes een dagvullend uitje. Gelukkig is de evenementenregeling van de Belastingdienst van kracht, dat betekent dat je het Classic Park ook met je geschorste oldtimer kunt bezoeken. 

Wanneer:
26 april 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur. Het Classic Park is open tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 inclusief parkeer/showticket. Korting voor Mercedes-rijders, deelnemende clubleden en kinderen
Meer informatie:
mercedes.classicparkfestivals.nl/home.html

Nu op voorraad

Meer Mercedes-Benz 6 nieuwe auto's 599 tweedehands auto's