Mijn Autokopen.nl

Scarb Snertrit 2015

Opening ritseizoen Alfa Romeo-club

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Alfa Romeo 159 en 1750 TBi

De Stichting Club Alfa Romeo Bezitters trapt het clubjaar traditiegetrouw af met een kop snert. En het puzzelklassement met de Snertrit. 

Weer of geen weer, al vroeg in het nieuwe jaar gaan de leden van de Stichting Club Alfa Romeo Bezitters (Scarb) weer op pad. Zoals elk jaar begint hun evenementenseizoen met de Snertrit. Onderweg wordt erwtensoep gegeten, vandaar de naam. 

De nieuwe Alfa Romeo-dealer in Gelderland, Bochane, verzorgt dit jaar ontvangst. De deelnemers worden verwelkomd in de vestiging Bochane Arnhem, waar om 9.30 uur de koffie klaar staat. De rit start tussen 10 en 11 uur.

Wedstrijd-element

Met behulp van de aanwijzingen volgens het 'bolletje-pijl' kaartleessysteem dienen de Alfa-rijders hun route te zoeken. Onderweg moeten antwoorden worden gezocht op de vragen. De rit voert langs het natuurmonument De Posbank. Op weg naar Nijmegen wordt het gebied tussen de rivieren IJssel, Rijn en Waal aangedaan. 

Bij dealer Bochane Nijmegen wordt de soep genuttigd. Als de rijders eenmaal zijn opgewarmd wordt de tweede rit van de dag verreden. Waarheen, dat is nog een verrassing. Wel wil de Scarb alvast kwijt dat het eindpunt centraler in Nederland zal liggen, zodat iedereen tijdig thuis kan zijn.

De Snertrit is zowel een puzzelrit met wedstrijd-element, als een toerrit waarbij volop de gelegenheid bestaat om te genieten van de mooie omgeving. De gescoorde punten tellen mee voor het Scarb-puzzelrittenklassement 2015. Lijkt je dit een leuke formule dan is de Snertrit wellicht een mooie aanleiding om te informeren naar het Scarb-lidmaatschap. Net als voor de inschrijving vind je hiervoor meer informatie op onderstaande website.

Wanneer:
1 februari 2015
Openingstijden:
vanaf 9.30 uur
Plaats:
start: dealer Bochane Arnhem
Veldoven 3
6826 TS Arnhem
Nederland
Meer informatie:
www.alfaclub.eu/

Nu op voorraad