Audi opent de orderboeken voor de eerste RS in de Q-reeks ooit. De RS Q3 kost 73.600 euro en wordt vanaf begin 2014 geleverd.

De prijs van de RS Q3 is vastgesteld op 73.600 euro. Je kunt ‘m per direct bestellen voor 73.600 euro, de eerste leveringen vinden plaats begin 2014. De RS Q3 heeft een 2.5 TFSI vijfcilinder benzinemotor met 310 pk en 420 Nm.

De RS is aangekleed met uiterlijke verfraaiingen zoals RS-bumpers, grille met honingraatstructuur, 18 inch wielen, achterspoiler en een ovalen uitlaatpijpeind. Xenonverlichting en led-achterlichten zorgen ervoor dat de RS Q3 ook in het donker indruk maakt.

De uitrusting is verder, zoals je van een topmodel kan verwachten, riant. De RS heeft elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen die zijn bekleed met een combinatie van leder en alcantara en een driespaaks multifunctioneel sportstuur. Ook standaard: navigatiesysteem met Audi Music interface, telefoonvoorbereiding en bestuurdersinformatiesysteem met groot kleurenscherm, comfortairconditioning, interieurlijsten in zwarte pianolak, opbergpakket en een diefstalarm.