Mazda vernieuwt het topmodel 6 en laat het resultaat zien op de aankomende Los Angeles Auto Show. Veel fotomateriaal is nog niet beschikbaar maar we zien in ieder geval een opnieuw getekende neus en een voornamer dashboard. 

Mazda noemt het een facelift in het kader van ‘Mature Elegance’, volwassen elegantie. Dat geeft aan dat de geüpdatete 6 een hoogwaardiger gevoel moet bieden. Het materiaalgebruik wordt verbeterd, zo wordt hier onder andere (optioneel) Japans Sen-hout toegepast.

In lijn met CX-5

Mazda 6

Met de uiterlijke wijzigingen loopt de Mazda 6 meer in pas met de nieuwe SUV CX-5. De grille is dieper uitgesneden en voorzien van glanzende facetten, de chroomstrip rond de grille eindigt nu onder de koplampen in plaats van erboven. Ook de voorbumper is scherper gesneden. Van de achterzijde deelt Mazda nog geen materiaal, daarvoor zullen we moeten wachten tot de officiële presentatie.

De vernieuwde Mazda 6 staat in vol ornaat op de Los Angeles Auto Show, waarvan de persdagen beginnen op 29 november. We houden je op de hoogte!