Autonieuws Mazda

 1. Mazda 6 Sportbreak nu ook vernieuwd

  Samen met sedan als primeur op aanstaande autosalon van Genève

  Autonieuws 6 februari 2018

  Mazda heeft de eerste foto van de vernieuwde 6 Sportbreak vrijgegeven. Zowel de 6 Sedan als de 6 Sportbreak is in zijn nieuwe gedaante te bewonderen op de autosalon van Genève volgende maand.

  Lees meer
 2. Meer chic voor Mazda 6

  Autonieuws 30 november 2017

  Op de autoshow van Los Angeles heeft Mazda de vernieuwde 6 onthuld. Het vlaggenschip van het merk heeft een chiquere uitstraling en geeft een verbeterde kwaliteitsindruk.

  Lees meer
  Tags: mazda 6 la auto show 2017
 3. Autosalon Genève 2018

  6 en 7 maart rechtstreeks verslag

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Op 6 en 7 maart doet Autokopen.nl rechtstreeks verslag vanaf de beursvloer in Genève.

  Alle Highlights
 4. Mazda 6 krijgt een facelift

  Autonieuws 16 november 2017

  Mazda vernieuwt het topmodel 6 en laat het resultaat zien op de aankomende Los Angeles Auto Show. Veel fotomateriaal is nog niet beschikbaar maar we zien in ieder geval een opnieuw getekende neus en een voornamer dashboard.

  Lees meer
  Tags: mazda 6 la auto show 2017
 5. Voor de lange termijn: Mazda Vision Coupé

  Autonieuws 25 oktober 2017

  Naast de Kai Concept presenteert Mazda in Tokyo de Vision Coupé. Waar die eerste vooruitblikt naar de eerstkomende nieuwe modellen, is de Vision Coupé er voor de langetermijnvisie.

  Lees meer
 6. Nieuwe generatie Mazda 3 verpakt als Kai Concept

  Autonieuws 25 oktober 2017

  Mazda toont op de autoshow van Tokyo een zeer veelbelovende voorbode van de nieuwe generatie 3. De Kai Concept heeft bovendien de nieuwe Skyactiv-X-motor van Mazda aan boord.

  Lees meer
 7. Mazda blikt vooruit met twee nieuwe studiemodellen

  Autonieuws 10 oktober 2017

  Mazda presenteert op de autoshow van Tokyo later deze maand twee nieuwe studiemodellen. Beide laten zien hoe Mazda’s ontwerptaal zich de komende jaren gaat ontwikkelen.

  Lees meer
 8. Mazda gebruikt Toyota-platform voor ontwikkeling elektrische auto’s

  Autonieuws 29 september 2017

  Mazda neemt met niks minder dan Toyota-techniek genoegen als het gaat om de ontwikkeling van elektrisch aangedreven modellen. Samen met dat merk gaat Mazda elektrische auto’s ontwikkelen.

  Lees meer
 9. Alle Mazda’s na 2030 elektrisch

  Autonieuws 18 september 2017

  Mazda wil van elk model een elektrische versie op de markt brengen. De eerste komt in 2019 en na 2030 moeten alle Mazda’s zijn geëlektrificeerd.

  Lees meer
 10. Cilinderuitschakeling voor 2.5 benzinemotor Mazda CX-5

  Autonieuws 14 september 2017

  Mazda voorziet de 2.5 Skyactiv-G benzinemotor in de CX-5 van uitschakelbare cilinders. Het brandstofverbruik en de daaraan gekoppelde CO2-uitstoot worden ermee omlaag gebracht.

  Lees meer
  Tags: mazda cx-5
 11. Mazda's toekomst: benzinemotor met dieseltechniek en elektrische auto’s

  Autonieuws 8 augustus 2017

  Mazda heeft zijn langtermijnvisie gepresenteerd onder de naam Sustainable Zoom-Zoom 2030. Elektrische auto’s, hybridetechniek, zelfrijdende auto’s én een innovatieve benzinemotor, het komt allemaal voorbij.

  Lees meer