Veel nieuwtjes laten zien hoezeer automerken bezig zijn met elektrificering. Met de uitgebreide review van de vernieuwde Jeep Cherokee en aanvullend twee rij-indrukken vertellen we hoe deze modellen rijden. 

We hebben de Jeep Cherokee, tegenwoordig vooral een luxe SUV voor op de weg, aan de tand gevoeld. Lees de rijtest om er achter te komen hoe de vernieuwde SUV het er onroad én offroad vanaf brengt. We publiceren ook beknoptere rij-indrukken van twee bijzondere modellen: de Mercedes-Benz GLC F-Cell die op waterstof rijdt en de personenvariant van de Opel Combo, de Tour. 

Showroomnieuws

Deze maand nog arriveert de Honda CR-V op benzine bij de dealers, daarom zijn daarvan de prijzen bekendgemaakt. De hybride CR-V volgt begin 2019. Mazda voert voor het nieuwe modeljaar diverse wijzigingen door aan de CX-5.

Mazda CX-5

In januari zet Mercedes-Benz de vernieuwde plug-in hybride van de S-Klasse in de showroom. De volgende generatie Kia Soul, die we rond de jaarwisseling verwachten, krijgt hetzelfde accupakket als de e-Niro. Daarmee heeft de Soul dan een actieradius van 485 kilometer en wordt de elektrische auto financieel bereikbaarder.

Sowieso hebben veel merken plannen om hybride en elektrische auto's te introduceren. Deze week delen onder andere Mazda, Renault en Jeep daarover informatie. 

Voordeelacties

Op voorraadmodellen en private lease is momenteel veel korting te behalen. Blader maar eens door onze actierubriek. Natuurlijk vind je daarin ook andere soorten voordeel, zoals actiemodellen, aantrekkelijke optiepacks en inruilpremies.