Mijn Autokopen.nl

Sneak Preview Toyota Rav4 en Corolla

Met gratis toegang tot het Louwman Museum

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nog dit jaar kun je twee aanstaande Toyota-modellen bekijken ver voor de introductie. Bijzonder is dat je tijdens deze Sneak Preview van de Rav4 en Corolla ook gratis toegang krijgt tot het Louwman Museum.

Toyota kijkt uit naar volgend kalenderjaar, wanneer het nog meer hybride auto's op de markt brengt. Zo verschijnt in januari de nieuwe generatie Rav4, in maart volgt de Corolla - de opvolger van de Auris - en in juni de Camry, die de Avensis zal vervangen. De eerste twee modellen zijn op 9 december van dit jaar al in Nederland te zien, ook door jou. 

Dan organiseert Toyota een Sneak Preview in het Louwman automuseum. De moderne styling, in mono- of bi-tone lakkleuren, zal je direct opvallen. Zowel de Rav4 als de Corolla zijn gebouwd op het nieuwe platform Toyota New Global Architecture. De flexibiliteit van deze basis maakt het mogelijk de beste rijeigenschappen te bereiken voor elk model apart. 

Zo belooft Toyota voor de SUV Rav4 niet alleen goede prestaties in stedelijke omgeving maar ook op onverhard terrein. De hoge zitpositie geeft je goed zicht. Sowieso heb je weinig afleiding door het opgeruimde dashboard. Oordeel zelf!

Toyota RAV4

Beide te presenteren modellen zullen als hybride verkrijgbaar worden, de Corolla krijgt als eerste Toyota zelfs twee verschillende hybride aandrijflijnen. Met verschillende vermogens bieden deze een alternatief voor de niet langer aan te bieden dieselversies. Ook leuk om te zien: er verschijnen drie carrosserievarianten, naast de sportieve hatchback zijn dat een zakelijke sedan en een veelzijdige Touring Sports. Je hoort er alles over op 9 december. 

Als je de Sneak Preview bezoekt ontvang je gratis kaarten om de collectie van het Louwman Museum te bezichtigen. Ruim 250 (historische) automobielen van meer dan honderd fabrikanten geven een beeld van de deur-tot-deur mobiliteit door de geschiedenis heen. Meld je vooraf aan via ondergenoemde website. 

Wanneer:
9 december 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.toyota.nl

Nu op voorraad