Nissan Nederland bestaat veertig jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. De jarige Japanse fabrikant beloont het maken van een proefrit deze maand met een gratis Sudoku-computerspel. En wie overgaat tot aanschaf van een Nissan kan rekenen op voordelige aanbiedingen.

Allereerst kan tijdens de actieperiode, van 10 tot en met 29 april, gratis de waarde van de huidige auto worden bepaald. De Nissan Micra wordt in april bovendien gratis uitgerust met een TomTom One navigatiesysteem en een Cool Sound-pakket, met radio/cd-speler en airconditioning). Mensen die al een Nissan hebben, worden niet vergeten. Zij kunnen tegen gereduceerd tarief een koelbox met 12-volt uitgang bestellen.

De Primera kan voor 450 euro worden voorzien van dvd-navigatie, 16 inch lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, antiverblindingsbinnenspiegel, regensensor en mistlampen. Een voordeel van 3.050 euro. Daarnaast biedt Nissan een flinke korting op het digitale televisiepakket van KPN. Voor 995 euro in plaats van 1.395 euro beschikt de Primera over tv/tuner, Playstation 2 en dvd-speler. Dat was in 1966 wel anders, toen de eerste Datsuns op de Nederlandse wegen verschenen…