De Ram Van zit in een identiteitscrisis. Terwijl Dodge al zijn pijlen richt op de nieuwe Caliber, wordt de bijna bejaarde bedrijfswagen bij zusterbedrijf Chrysler ondergebracht. Om de weg enigszins terug te kunnen vinden, geven ze er wel een gratis navigatiesysteem bij.

Tegelijkertijd wordt de onlangs vernieuwde PT Cruiser van een nieuwe uitvoering voorzien: de Challenger. De PT Cruiser Challenger, niet te verwarren met het Dodge Challenger conceptmodel, beschikt onder meer over elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, knie-airbag en centrale vergrendeling. Standaard hangt de 116 pk sterke 1,6 liter motor in het vooronder van de PT Cruiser Challenger, die leverbaar is vanaf 17.850 euro. Voor zeven mille extra is ook de nieuwe 2.2 CRD dieselmotor met 150 pk beschikbaar.

Bij al deze aanbiedingen kan de Chrysler Voyager natuurlijk niet achterblijven. Zowel de reguliere als de Grand Voyager worden voorzien navigatiesysteem, overheadrail, climate control en parkeersensoren in de zogenaamde Signature Series, met de handtekening van grondlegger Walter P. Chrysler.