Hyundai biedt met een speciale uitvoering van de H200 een betaalbaar alternatief voor luxe personenvervoer. De rijk uitgeruste H200 9-seater biedt plaats aan negen personen.

Hyundai verwacht de H200 9-seater vooral te kunnen slijten aan taxibedrijven. Mits zij een vergunning hebben van de inspectiedienst van het ministerie van Verkeer en Waterstaat zijn zij namelijk de enigen die de BPM kunnen terugvorderen. Omdat de Hyundai H200 9-seater op geel kenteken wordt geregistreerd, is voor dat andere ondernemers niet mogelijk.

U zult misschien opgemerkt hebben dat de H200 9-seater er iets anders uitziet dan de andere versies in de H200 bedrijfswagenreeks. Dat kan kloppen, want de negenzitter wordt in Korea geproduceerd, terwijl de andere modellen in Turkije worden vervaardigd.

De Hyundai H200 9-seater is leverbaar vanaf 20.995 euro, exclusief BTW en BPM. Om de 2.5 CRDi-motor met 140 pk te koppelen aan een automatische viertraps transmissie in plaats van de standaard handgeschakelde vijfversnellingsbak geldt een meerprijs van 1.200 euro (eveneens exclusief belastingen).