De Nissans Primera en Almera krijgen een uitgebreidere uitrusting voor een lagere prijs. Het klantvoordeel kan oplopen tot wel 3.000 euro.

De Visia-uitvoeringen van de Nissan Primera wordt vervangen door de Selection-editie. Deze biedt dezelfde voorzieningen als de Visia maar is uitgebreid met het Vision-pakket, dat bestaat uit een achteruitrijcamera en mistlampen. De voormalige Acenta wordt uitgebouwd tot Business Edition met onder meer dvd-navigatie, lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, anti-verblindingsbinnenspiegel, regensensor en mistlampen. Deze opties vertegenwoordigen een waarde van 3.500 euro, terwijl de klant slechts 450 euro hoeft af te rekenen. De Nissan Primera Selection is leverbaar vanaf 21.995 euro. De prijzen van de Business Edition beginnen bij 23.995 euro.

Ook bij de Nissan Almera moet de Visia-uitvoering plaats maken. Zijn plek wordt ingenomen door de Invitation, met nog meer accessoires. Zo beschikt de Nissan Almera Invitation over automatische airconditioning, elektrisch bedienbare buitenspiegels, chromen accenten en mistlampen vóór. De driedeursvariant van dit model is leverbaar vanaf 17.495 euro.