De Mitsubishi Grandis is voortaan ook leverbaar in de extra dynamische InSport-uitvoering. Voor 1.400 euro extra wordt de Grandis voorzien van sportieve elementen ter waarde van 2.500 euro.

Het sportieve pakket bevat onder meer speciale 17 inch lichtmetalen velgen, een chromen uitlaatsierstuk en dakrails. Daarnaast zijn de voorspoiler, sideskirts, achterklep en handgrepen voorzien van aluminium accenten. Ook in het interieur vinden we die afwerking terug, onder meer op de instaplijsten en sportpedalen. Het stuurwiel en de versnellingspookknop zijn met leder afgewerkt. De Mitsubishi Grandis InSport beschikt bovendien over parkeersensoren aan de achterzijde.

Natuurlijk zijn ook alle voorzieningen die op de reguliere Grandis aanwezig zijn op de InSport van de partij. Zoals het handige Hide & Seat-systeem, waarbij de achterste stoelen weggeklapt kunnen worden om extra bagageruimte te creëren en de veiligheidsvoorzieningen MASC en MATC, wat staat voor respectievelijk Mitsubishi Active Stability Control en Mitsubishi Active Traction Control. ABS met EBD en Brake Assist zijn eveneens standaard.

De Grandis InSport is leverbaar met 165 pk sterke 2,4 liter benzinemotor vanaf 32.799 euro en met tweeliter DI-D met 136 pk vanaf 37.299 euro.