Chryslers SRT8-modellen kennen een flitsende stijl en sportieve technologie. Deze stijl komt, met nieuwe motor, als pakket beschikbaar voor de Chrysler 300C. Het SRT Design Group pakket debuteert op de Autosalon van Genève.

Voor de Chrysler 300C zijn al diverse high-performance appearance pakketten op de markt. Ook was het al mogelijk om de 300C als SRT8 af te laten leveren door de dealer. Nu brengt de Chrysler afdeling Street and Racing Technology (SRT) een nieuw pakket uit met een 3,0L CRD-motor. Deze sterke maar efficiënte dieselmotor kennen we van bijvoorbeeld de Jeep Grand Cherokee.

Het SRT Design Group pakket is bedoeld voor de Chrysler 300C sedan of touring. Het komt beschikbaar in het eerste kwartaal van dit jaar. Op de Autosalon van Genève wordt een complete Chrysler 300C SRT Design Group getoond.

In Genève presenteert Chrysler ook de ecoVoyager conceptauto, die tijdens de North American International Auto Show in Detroit de prijs won voor Beste Concept Truck van ontwerpers EyesOn Design. Ook showt de fabrikant de vernieuwde Grand Voyager op de Autosalon. Chrysler brengt deze MPV, die in aangepaste vorm veel extra’s biedt, sinds begin dit jaar op de Europese markten.

De rechtszaak die Chrysler onlangs verloor van toeleverancier Plastech, heeft geen invloed op de levering van de 300C. Het luxemodel behoort tot de top 3 van goed verkopende Chryslers buiten de Verenigde Staten.