De nieuwe Business Editions van de Chrysler Sebring en Dodge Avenger bieden extra functionaliteit en comfort. Ze verschijnen met verschillende motoren en versnellingsbakken.

De toegevoegde elementen van de Chrysler Sebring Business Edition bestaan uit 17-inch aluminium velgen, airco met automatische temperatuurregeling en automatisch dimmende binnenspiegel. Daarnaast beschikt de auto over elektrisch verstelbare stoelen en vlekbestendige en geurwerende stoffen bekleding.

Naast de standaard extra’s van de Dodge Avenger krijgt de Business Edition rijder een in hoogte verstelbare stuurkolom en een koelvak voor dranken in het dashboard. Beide auto’s zijn verder uitgevoerd met cruise control en een systeem dat de bandenspanning controleert.

De Sebring Business Edition is leverbaar vanaf 25.900 euro, de Avenger Business Edition vanaf 22.900 euro. De twee zakenmodellen hebben ook een aantrekkelijke leaseprijs, met een lage bijtelling. Zakelijke rijders zijn dan ook de primaire doelgroep.

De Business Editions zijn allebei verkrijgbaar met een zuinige, direct ingespoten 2,0-liter common-rail dieselmotor. Deze heeft een maximaal vermogen van 140 pk en een koppel van 310 Nm. Standaard wordt de 2,0 CRD-uitvoering geleverd met zesbak. Ook zijn er twee benzine Business Editions, een 2,0 met handgeschakelde vijfbak en een 2,7-liter V6 met automatische versnellingsbak.