Vernieuwing en showroomintroductie, zo vatten we het belangrijkste nieuws van deze week samen. Behalve een trits gefacelifte modellen is de nieuwe generatie van de bedrijfswagen Mercedes-Benz Sprinter gepresenteerd. 

De grootste bestelbus van Mercedes-Benz is weer helemaal nieuw. De Sprinter krijgt nu diverse comfortverhogende functies mee van de personenwagenmodellen. Met 1.700 mogelijke uitvoeringen hebben ondernemers nóg meer keuze dan voorheen. In een apart nieuwsbericht hebben we de belangrijkste prijzen op een rij gezet, want bestellen kan al direct. 

Vernieuwde modellen

De modellen die deze week een facelift en/of andere aanpassingen hebben gekregen zijn de Ford Ka+, Subaru Outback, Mazda 6 Sportbreak en Skoda Fabia. Van de Outback zijn de prijzen reeds bekend. 

Skoda Fabia

Geprijsde modellen

Er zijn eveneens prijzen geplakt op de Kia Rio GT Line en de nieuwe Toyota Hilux Fifty-uitvoering. Maserati heeft vorig jaar bijna het hele modelgamma vernieuwd en sinds begin dit jaar is er een nieuwe importeur in Nederland. Die heeft nu de complete prijslijst van alle modellen openbaar gemaakt.

Voordelige acties

Naast het nieuws bevelen we aan ook eens te bladeren door onze actierubriek. Merken bieden weer flink wat (private) lease- en kortingsacties aan, naast vele afgeprijsde en gratis accessoires. Dus nog een reden voor een showroombezoekje. Prettig weekend!