Conceptcars en andere onthullingen beloven weer veel moois voor de toekomst. Van de nieuwe Kia Ceed die snel in de showrooms staat tot de Volvo S60 Polestar Engineered die zelfs nog onthuld moet worden, we 'praten' je weer helemaal bij. 

Porsche viert het 70-jarig bestaan met een cadeautje voor zichzelf: de 911 Speedster. Deze conceptcar vol knipogen naar het verleden zou mogelijk ook een vooruitblik naar een toekomstig model kunnen zijn. Het jarige merk heeft ook de naam bekendgemaakt van de elektrische auto die volgend jaar komt en belooft een Cayenne Coupé te zullen introduceren. Gefeliciteerd Porsche!

Showroomnieuws

De verkoop van de nieuwe Kia Ceed start in het derde kwartaal. Er zijn eerst drie motoren leverbaar, de prijzen beginnen bij 22.595 euro. De dieseluitvoering van de Volkswagen T-Roc is nu leverbaar. Jaguar voert diverse wijzigingen door aan de E-Pace voor modeljaar 2019. Een daarvan is de toevoeging van een 200 pk sterke benzinemotor.

Vernieuwde merkpagina's 

Onze merkpagina's zijn vernieuwd. Op deze webpagina's vindt je alle informatie over een merk bij elkaar: de voorraad nieuwe modellen, occasions, acties, rijtests en het laatste nieuws maar ook bijvoorbeeld informatie over het garantielabel en de geschiedenis van het merk. Foto's en video's ontbreken niet.

Je vindt de merkpagina van jouw favoriete merk eenvoudig door de merknaam achter het adres van onze website te typen, bijvoorbeeld 'www.autokopen.nl/citroën'. Of klik door vanaf de lijst met merken helemaal onderaan onze homepage.

Kia Ceed

Aanstaande modellen

Over een week onthult Volvo de nieuwe generatie S60. De plug-in hybride uitvoering zal ook verkrijgbaar worden onder het nieuwe performancelabel Polestar Engineered. Aston Martin neemt de Rapide AMR, geïnspireerd op de autosportmodellen, als 'limited edition' in productie. Een vreemde eend in de bijt is de Byton K-Byte, een elektrische conceptcar van een nieuw merk. De start-up wil de sedan over een aantal jaar in Europa introduceren. 

Dan kunnen we tevens nieuwe benzinemotoren verwachten voor de PSA-merken zoals Citroën en Peugeot. De krachtbronnen worden ontwikkeld door Opel. De zelfrijdende techniek Super Cruise uit de Cadillac CT6 komt uiteindelijk beschikbaar op alle merken van autobouwer General Motors. De toekomst ziet er zonnig uit...