Naast exotische modellen zijn er betaalbare auto's die de markt opkomen. In ons weekoverzicht maak je kennis met deze nieuwkomers.

De kersverse Lamborghini Huracán Performante Spyder biedt het summum van open rijden. Ook niet mis is de Mercedes-Maybach S-Klasse Pullman, die bij zijn vernieuwing 100 pk extra vermogen gekregen heeft. Andere exoten die onze nieuwsrubriek halen zijn de plug-in hybride Bentley Bentayga, de Bugatti Chiron Sport, de GT-uitzwaai-editie van de Morgan Aero 8 en liefst vier McLaren-modellen. 

Nieuwe modeluitvoeringen

Voor ons stervelingen zijn er ook voldoende nieuwe modellen. Zo hebben we de Mitsubishi Eclipse Cross getest en is de vernieuwde Mazda 6 geprijsd, die vanaf juli bij de dealers staat. Renault biedt de sportieve S-Edition van de Talisman (Estate) aan, Volkswagen de Polo in R-Line. De nieuwe Ford Fiesta ST krijgt enkele bijzondere opties die zeker geen gemeengoed zijn in het compacte segment.

Ford Fiesta ST

Merkennieuws

Er komt een nieuwe lijn plug-in dieselhybrides aan voor de Mercedes-Benz C-, E- en S-Klasse. Ford, die ook hybrides aankondigt, zet daarnaast stevig in op SUV's en performance-uitvoeringen. Fiat wil zich juist niet blindstaren op het populaire SUV-segment.  

Nieuwe acties op Autokopen.nl

Voordeeltjes en nieuwe aanbiedingen vind je in onze actierubriek. Private lease, voorjaarsaanbiedingen, inruilpremies, actiemodellen - laat het niet liggen.