• Niro EV Light Edition en Niro EV Edition Advanced nu tijdelijk leverbaar met een productvoordeel tot € 3.500,-
  • Beide Editions komen in aanmerking voor € 2.950,- SEPP-subsidie
  • Niro EV met SEPP-subsidie nu al leverbaar vanaf € 37.045,-*

Kia lanceert twee nieuwe Editions voor de Niro EV. Beide speciale edities combineren hun rijke tot zeer rijke uitrusting met extra aantrekkelijke prijzen. Ze komen allebei in aanmerking voor de SEPP-subsidie waarmee de Niro EV nu door particulieren is te kopen vanaf   € 37.045,-* of via Private Lease is te rijden vanaf € 399,-*** per maand inclusief overheidssubsidie. Zakelijke rijders profiteren van een extra lage bijtelling vanaf € 210,-**** per maand.

Niro EV Light Edition

De nieuwe Niro EV Light Edition staat tijdelijk aan de basis van de line-up en maakt indruk met zijn rijke uitrusting. Zo is deze nieuwe uitvoering met consumentenadviesprijs van € 39.995,-* onder meer standaard voorzien van luxe features zoals adaptieve cruise control, een 10.25” full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services, Dual Zone Climate Control en een achteruitrijcamera. Tot het arsenaal van veiligheids- en assistentiesystemen behoren onder meer Multi-Collision remassistentie, actieve rijnbaanassistentie en vermoeidheidsherkenning inclusief waarschuwing bij vertrekkende voorliggers. 

De Niro EV Light Edition is voorzien van een 64.8 kWh-batterij en heeft een elektrisch rijbereik van 460 km*****. De Niro EV kan ook snel en gemakkelijk worden opgeladen. Onder optimale omstandigheden duurt het aan een snellader, dankzij onder meer de batterijverwarming, 43 minuten om hem van 10-80% op te laden.

 De zeer gunstige prijstelling van deze Niro EV resulteert in aantrekkelijk lage maandbedragen bij private lease of een lagere bijtelling bij zakelijke lease. De Niro EV Light Edition heeft een productvoordeel van € 3.500,- en is met SEPP-subsidie al te koop vanaf € 37.045,-* of te private leasen vanaf € 459,-** per maand waarbij de rijder de eerste 48 maanden van het 60 maanden durende contract slechts € 399,-*** per maand betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een extra lage bijtelling vanaf € 210,-**** per maand.

Niro EV Edition Advanced

Kia lanceert naast de Light Edition ook een Edition Advanced van de Niro EV. Deze speciale uitvoering is nóg rijker uitgevoerd en heeft een productvoordeel van € 2.000,-. Bovenop de uitrusting van Light Edition biedt hij onder meer een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, voorstoel- en stuurwielverwarming, een automatisch dimmende binnenspiegel, een regensensor en een draadloze smartphonelader. Hij heeft ook nog eens vijf extra ADAS-systemen waaronder snelwegassistentie, kruisend verkeersassistentie en dodehoekassistentie.

Hij onderscheidt zich van buiten met zijn elektrisch inklapbare buitenspiegels, privacy glass, dakrails en dual projectie LED-koplampen. Het interieur is afgewerkt met verfijnde materialen waaronder stoelbekleding in lederlook. 

Met zijn vanafprijs van € 44.995,-* komt ook deze Niro EV in aanmerking voor de SEPP-subsidie. De extra luxe Edition Advanced is met deze subsidie voor particuliere rijders al verkrijgbaar vanaf € 42.045,-*. Private leasen start bij € 439,-*** per maand, dit bedrag is inclusief overheidssubsidie en geldt voor de eerste 48 maanden van het 60 maanden durende contract. De laatste 12 maanden betaalt de rijder € 499,-** per maand. Zakelijke rijders tellen bij vanaf € 244,-**** per maand.