Autonieuws Kia

 1. IAA Frankfurt: is de Kia Proceed de mooiste?

  Autonieuws 13 september 2017

  We hebben al veel studiemodellen gezien op de IAA 2017 in Frankfurt, maar de Kia Proceed Concept doet een serieuze gooi naar de titel ‘mooiste concept car van de beurs’.

  Lees meer
  Tags: kia cee'd iaa frankfurt 2017
 2. Kia laat meer zien van Proceed Concept

  Autonieuws 7 september 2017

  Kia toont nieuwe beelden van de veelbelovende Proceed Concept. Dit studiemodel is niet alleen de directe voorbode van de nieuwe generatie Cee’d, maar ook de aankondiging van een nieuwe carrosserievariant.

  Lees meer
  Tags: kia cee'd iaa frankfurt 2017
 3. Extra stoer: Kia Picanto X-Line

  Autonieuws 5 september 2017

  Kia kleedt de nieuwe Picanto aan als X-Line. Meer bodemspeling, een stoerder uiterlijk, een turbomotor en een rijke uitrusting zijn de belangrijkste wapenfeiten.

  Lees meer
 4. Facelift voor Kia Sorento

  Autonieuws 5 september 2017

  Kia heeft de Sorento vernieuwd. Het is een ‘klassieke’ facelift, met enkele cosmetische aanpassingen maar geen rigoureuze wijzigingen. Nieuw is de achttraps automaat.

  Lees meer
 5. Kia blikt vooruit naar volgende generatie Cee’d

  Autonieuws 30 augustus 2017

  Kia onthult op de IAA in Frankfurt volgende maand de voorbode van de nieuwe generatie Cee’d. Een opvallend kenmerk van het studiemodel: het is een fastback.

  Lees meer
  Tags: kia cee'd iaa frankfurt 2017
 6. Dit kost de Kia Stonic

  Autonieuws 24 augustus 2017

  Kia heeft een prijs geplakt op de nieuwe cross-over Stonic. Hij is er vanaf 18.995 euro, en is daarmee een van de voordeliger auto’s in zijn segment. De Kia Stonic is uitgebreid te personaliseren, is leverbaar met drie motoren en in totaal zeven uitrustingsniveaus.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 7. Prijzen Kia Stinger bekend

  Autonieuws 10 augustus 2017

  Nu Kia eindelijk de knoop heeft doorgehakt over de komst van de Stinger, geeft het merk meteen gas. De prijzen zijn nu bekend, ze beginnen bij 59.995 euro.

  Lees meer
  Tags: kia stinger
 8. Kia Stinger komt naar Nederland

  Autonieuws 11 juli 2017

  Ze hebben er lang over nagedacht bij Kia Nederland en uiteindelijk het enige juiste besluit genomen: de Stinger komt naar Nederland! Het achterwielaangedreven topmodel staat eind dit jaar bij de dealers.

  Lees meer
  Tags: kia stinger
 9. Kia-eigenaren meest tevreden in eerste 90 dagen na aankoop

  Autonieuws 23 juni 2017

  Kia heeft de hoogste score gehaald in de Initial Quality Studie van J.D.Power in de Verenigde Staten. In de eerste negentig dagen na aankoop zijn eigenaren van een nieuwe Kia het meest tevreden.

  Lees meer
  Tags: kia betrouwbaarheid
 10. Nieuwe Kia Stonic onthuld in zonnig Amsterdam

  Autonieuws 20 juni 2017

  Bij The Harbour Club in Amsterdam heeft Kia de Stonic onthuld! Deze compacte SUV komt in het derde kwartaal van dit jaar naar de showrooms.

  Lees meer
  Tags: kia stonic