Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Kia

 1. Nieuwe perspectieven: Kia EV9 gearriveerd in Nederland en nu ook leverbaar als Plus

  Autonieuws 20 november 2023

  De Kia EV9 staat sinds deze week in alle Nederlandse Kia-showrooms. Het geavanceerde, emissievrij rijdende topmodel van het merk is net als de meervoudig bekroonde EV6 gebaseerd op het baanbrekende E-GMP platform. De EV9 is ontworpen volgens de 'Opposites United' designfilosofie en het innovatieve interieurconcept, de lange wielbasis en de volledig vlakke EV-architectuur staan garant voor een ongekende hoeveelheid ruimte voor tot wel zeven inzittenden, met een lounge-achtig comfort op alle zitrijen.

  Lees meer
  Tags: kia
 2. Kia voegt Air toe aan line-up van EV9

  Autonieuws 19 oktober 2023

  De Kia EV9 arriveert binnenkort in Nederland en is nu al een succes. Het geavanceerde, emissievrij rijdende topmodel van het merk is tijdens de eerder deze zomer georganiseerde EV9 Experience previewdagen dan ook met veel enthousiasme ontvangen.

  Lees meer
  Tags: kia
 3. Kia onthult tijdens EV Day de EV5 en conceptversies van de EV4 en EV3

  Autonieuws 19 oktober 2023

  Kia heeft tijdens de EV Day in Korea drie nieuwe kleine tot middelgrote elektrische modellen onthuld. Deze nieuwe stap is de volgende mijlpaal van de ambitieuze mondiale strategie om de ‘EV-revolutie’ te leiden én te versnellen.

  Lees meer
  Tags: kia
 4. Kia lanceert nieuwe Editions voor Kia Niro EV

  Autonieuws 13 oktober 2023

  Kia lanceert twee nieuwe Editions voor de Niro EV. Beide speciale edities combineren hun rijke tot zeer rijke uitrusting met extra aantrekkelijke prijzen. Ze komen allebei in aanmerking voor de SEPP-subsidie waarmee de Niro EV nu door particulieren is te kopen vanaf   € 37.045,-* of via Private Lease is te rijden vanaf € 399,-*** per maand inclusief overheidssubsidie. Zakelijke rijders profiteren van een extra lage bijtelling vanaf € 210,-**** per maand.

  Lees meer
  Tags: kia niro
 5. Next level laadgemak met Kia Plug&Charge

  Autonieuws 6 oktober 2023

  Kia lanceert Plug&Charge voor Europese klanten met een elektrische Kia. De nieuwe dienst is in eerste instantie beschikbaar voor EV9-rijders en wordt stapsgewijs uitgerold voor de gehele line-up van emissievrij rijdende Kia-modellen. Kia-rijders kunnen hun EV

  Lees meer
  Tags: kia
 6. Kia EV6 nu al vanaf € 40.545 én nieuwe zeer aantrekkelijke Edition Advanced

  Autonieuws 3 oktober 2023

  De baanbrekende elektrische auto van Kia, de EV6 is nu nog bereikbaarder geworden voor particuliere én zakelijke rijders. De line-up wordt in de basis uitgebreid met de nieuwe Light-uitvoering die in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie én de Edition Advanced die een zeer rijke standaarduitrusting en een grote actieradius biedt tegen een extra scherpe bijtelling.

  Lees meer
  Tags: kia
 7. Kia EV9 uitgeroepen tot Luxury Car of the Year 2024

  Autonieuws 7 september 2023

  De Kia EV9 is het tweede dedicated elektrische model van Kia dat is gebaseerd op het revolutionaire E-GMP platform. Hij treedt in de voetsporen van de baanbrekende EV6, de Europese Auto van het Jaar 2022.

  Lees meer
  Tags: kia
 8. Kia Picanto krijgt vooruitstrevend design

  Autonieuws 5 juli 2023

  Kia meet de Picanto volgend jaar een nieuw design aan en voorziet het model van geavanceerde technologieën. Waarmee de moderne, compacte hatchback van Kia nu nog stijlvoller voor de dag komt en beschikt over de allerlaatste hightech features.

  Lees meer
  Tags: kia picanto
 9. Peugeot 208: De Occasion van het Jaar 2023

  Autonieuws 22 juni 2023

  Het is officieel: de Peugeot 208 is op 21 juni tijdens het prestigieuze AM Remarketing Event uitgeroepen tot de Occasion van het Jaar 2023. De 208, die erin slaagde om de Volvo XC40 en de Kia Niro voor te blijven, heeft veel waardering gekregen van de jury en kwam als winnaar uit de bus.

  Lees meer
  Tags: kia niro peugeot 208 volvo xc40
 10. Kia EV6 nu verkrijgbaar in drie nieuwe Editions

  Autonieuws 8 juni 2023

  Kia breidt de line-up van de EV6 tijdelijk uit met drie extra aantrekkelijke Edition-uitvoeringen. De nieuwste Editions maken stuk voor stuk indruk met hun rijke standaarduitrusting tegen aantrekkelijke prijzen, een lage fiscale bijtelling én de SEPP-subsidie voor de Light Edition.

  Lees meer
  Tags: kia