Autonieuws Kia

 1. Prijzen Kia Stinger bekend

  Autonieuws 10 augustus 2017

  Nu Kia eindelijk de knoop heeft doorgehakt over de komst van de Stinger, geeft het merk meteen gas. De prijzen zijn nu bekend, ze beginnen bij 59.995 euro.

  Lees meer
  Tags: kia stinger
 2. Kia Stinger komt naar Nederland

  Autonieuws 11 juli 2017

  Ze hebben er lang over nagedacht bij Kia Nederland en uiteindelijk het enige juiste besluit genomen: de Stinger komt naar Nederland! Het achterwielaangedreven topmodel staat eind dit jaar bij de dealers.

  Lees meer
  Tags: kia stinger
 3. Kia-eigenaren meest tevreden in eerste 90 dagen na aankoop

  Autonieuws 23 juni 2017

  Kia heeft de hoogste score gehaald in de Initial Quality Studie van J.D.Power in de Verenigde Staten. In de eerste negentig dagen na aankoop zijn eigenaren van een nieuwe Kia het meest tevreden.

  Lees meer
  Tags: kia betrouwbaarheid
 4. Nieuwe Kia Stonic onthuld in zonnig Amsterdam

  Autonieuws 20 juni 2017

  Bij The Harbour Club in Amsterdam heeft Kia de Stonic onthuld! Deze compacte SUV komt in het derde kwartaal van dit jaar naar de showrooms.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 5. Eerste foto Kia Stonic uitgelekt

  Autonieuws 20 juni 2017

  Met nog enkele uren te gaan tot de officiële onthulling is de eerste foto van de Kia Stonic uitgelekt. De compacte SUV van Kia komt in het najaar naar Nederland.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 6. Nieuwe compacte cross-over heet Kia Stonic

  Autonieuws 7 juni 2017

  Dat Kia werkt aan een cross-over in het compacte segment is een publiek geheim, over de naam gingen slechts geruchten. Nu is de naam bekend gemaakt: Kia Stonic. Kia belooft een uitgesproken design en toch veel interieurruimte. De verkoop begint in de tweede helft van 2017.

  Lees meer
  Tags: kia stonic
 7. Eerste meters met... de Kia Picanto

  Autonieuws 29 maart 2017

  Kia vervangt in hoog tempo de belangrijkste modellen. Nu de eerste nieuwe Rio’s op de weg te zien zijn is de populaire Picanto aan de beurt. Ik rijd hem rond het zonnige Barcelona en noteer de eerste indrukken.

  Lees meer
  Tags: kia picanto
 8. Kia Niro binnenkort ook met stekker verkrijgbaar

  Autonieuws 9 maart 2017

  Kia heeft de Niro Plug-in Hybrid onthuld. Die heeft een groter accupakket, een elektrische range van 55 kilometer en de mogelijkheid om de accu’s via het stopcontact op te laden.

  Lees meer
  Tags: kia niro hybride
 9. Prijzen Kia Picanto inclusief speciale uitvoeringen

  Autonieuws 7 maart 2017

  De vanafprijzen van alle Kia Picanto-uitvoeringen zijn bekend, inclusief die van de sportieve GT-Line en het introductiemodel First Edition. Er is al een nieuwe Kia Picanto vanaf 11.725 euro en zakelijk leasen kan al vanaf 199 euro per maand.

  Lees meer
  Tags: kia picanto
 10. Kia komt nog dit jaar met stekkerhybride van Niro

  Autonieuws 21 februari 2017

  Kia brengt van de Niro drie aandrijfvarianten uit. Na de hybride, die nu al te koop is, volgt een stekkerhybride en volgend jaar komt er een volledig elektrisch aangedreven versie.

  Lees meer