De nieuwe Audi TT Roadster is gisteren De Bijenkorf binnengereden. De oorzaak is geen roekeloos rijgedrag, maar een publiciteitsactie van Audi. Gisteravond kregen de bezoekers van de speciale koopavonden voor BIJcard-houders een exclusieve preview van het nieuwe model.

Uit onderzoek is gebleken dat eigenaars van een Audi TT twee keer zo vaak winkelen bij de Bijenkorf dan de gemiddelde Nederlander. Reden genoeg om de nieuwe Roadster uit te stallen bij de Bijenkorf-filialen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, waar gisteravond koopavonden plaatsvonden die alleen toegankelijk waren voor trouwe klanten met een BIJcard. Om de auto de winkel in te krijgen, moest wel de voorpui deels worden verwijderd.

De previews van de TT Roadster werden gepresenteerd door bekende sportverslaggevers. Humberto Tan kondigde de auto in Amsterdam aan, Toine van Peperstraten was commentator in Eindhoven en Jan Roelfs heette de BIJcard-houders in Den Haag van harte welkom. Onder de bezoekers werden prijzen verloot, met als hoofdprijs een weekend lang rijden in de nieuwe Audi TT Roadster. De nieuwe TT Roadster is vanaf 23 maart voor iedereen te zien bij de Audi-dealers. De prijzen beginnen bij 48.625 euro voor de 2.0 TFSI.