Toyota Prius Dark Edition

Stijlvol zijn de Dark en White Editions van de nieuwe Toyota Prius. De donker- of lichtkleurige opties worden nu aangeboden voor slechts 995 euro.

De namen van de nieuwste Toyota Prius-actiemodellen geven al een deel prijs: de Dark Edition wordt uitgevoerd met donkerkleurige interieur- en exterieuraccenten, de White Edition juist met lichtkleurige. Het andere, verrassende deel van de actiemodellen is het voordeel.

Toyota neemt bij de Dark Edition 1.795 euro aan meerprijs voor eigen rekening, bij de White Edition 1.515 euro. Je betaalt daardoor slechts 995 euro voor de extra accessoires.

De Prius White Edition komt in witte parelmoerlak. De 17 inch lichtmetalen wielen hebben lichtgekleurde inserts. Het middenconsole en schakelpaneel binnenin zijn eveneens in een lichte tint uitgevoerd. De auto is verder voorzien van privacy glass achter en verlichte instaplijsten bij de dorpels.

De Prius Dark Edition heeft dezelfde uitrusting. De metallic lak wordt echter in de kleur Attitude Black of Ash Grey aangeboden. De inserts van de lichtmetalen wielen zijn Glossy Black. Beide actiemodellen zijn te bestellen vanaf 33.815 euro, inclusief automaat.

Alle voordelen op een rij

  • hybride actiemodel
  • donkere of lichte kleur
  • met voordeelopties

Update

Toyota heeft deze actie verlengd tot onbepaalde datum.