Toyota C-HR Black Edition

De beperkt leverbare Toyota C-HR Black Edition komt met een extra complete uitrusting, voordeel op deze opties én een gratis Bluetooth-speaker van JBL.

Als je een bijzondere cross-over wilt bestellen, dan staat de onderscheidend vormgegeven Toyota C-HR vast en zeker op je shortlist. Er is nu zelfs een 'limited edion' die nog meer de moeite waard is. Toyota hangt deze Black Edition vol met waardevolle accessoires. Daarop verstrekt het merk 1.690 euro voordeel, zodat de vanafprijs op een mooie 34.495 euro ligt. Bovendien ontvang je gratis een JBL Playlist-speaker met Bluetooth-verbinding ter waarde van 179 euro. 

De toegevoegde opties bestaan onder meer uit matzwarte, lichtmetalen wielen, zwart/grijze lederen bekleding, JBL Premium-audio, een subwoofer, het multimediasysteem Toyota Touch met Go Plus-navigatie, parkeersensoren voor en achter en het assistentiesysteem Simple Intelligent Park Assist. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • met rijke uitrusting
  • tegen voordeelprijs
  • gratis Bluetooth-speaker

De C-HR Black Edition is leverbaar als 1.8 liter hybride met standaard automaat. Behalve in de lakkleur Night Sky Black metallic is het actiemodel ook leverbaar in andere kleuren, onder meer parelmoerwit met een zwart dak. Je kunt het aantrekkelijke model vanaf september bij de Toyota-dealer bestellen (ook als leaseauto), de auto wordt vanaf november geleverd.