Opel heeft geïnventariseerd welke opties het vaakst worden bijbesteld bij een nieuwe Opel Corsa. Het heeft vervolgens een beperkt aantal exemplaren van de Corsa standaard van deze accessoires voorzien en biedt deze aan als Corsa Favourite.

Wat denk je, dat model zal wel duur zal zijn? In tegendeel: de actieprijs van 17.599 euro is nauwelijks duurder dan het basismodel zónder extra's: de vijfdeurs Corsa met 90 pk 1.4-benzinemotor. 

En nee, het zijn niet de voordeligste accessoires die toegevoegd zijn. Wat te denken van bijvoorbeeld het geïntegreerde Radio CD 3.0-systeem met onder meer Bluetooth-connectiviteit, een 3-spaaks multifunctioneel stuurwiel met leder bekleed, cruise control, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare voorstoelen? 

Favourtie+-pakket

Wie daarmee niet tevreden is bestelt voor slechts 999 euro het Favourite+-pakket bij. Dan ben je nog stééds voordeliger uit dan met het basismodel. Bovendien biedt het pack het geïntegreerde Navi 4.0 IntelliLink-multimediasysteem met touchscreen en smartphone-uitwisseling, Bluetooth audio-streaming, digitale radio DAB+, parkeersensoren achter, een licht- en regensensor, lichtmetalen wielen, mistlampen voor en een automatisch dimmende binnenspiegel. 

Alle voordelen op een rij

  • populairste accessoires
  • standaard en voordelig
  • ook met extra pack

De Corsa Favourite is ook te bestellen met Opel Private Lease, vanaf 269 euro per maand. Vraag de Opel-dealer naar de voorraad, de mogelijkheden en het bijbehorende voordeel. 

Update

Leaseprijs aangepast naar prijspeil augustus 2018.